Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 3, 2015

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse din cadrul ANI. Sursele citate au precizat ca Agentia Nationala de Integritate a inregistrat in urma cu aproximativ doua saptamani sesizarea in care se solicita verificarea averii guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Sesizarea ar fi fost trimisa de Asociatia Parakletos, care arata ca Mugur Isarescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut in declaratia de avere din 2007, insa in declaratiile ulterioare ar fi notat doar creditul de aproape 700.000 de lei, fara a mai mentiona numele bancii, potrivit relatarilor din presa.

Metropolitan Life lanseaza in Romania clauza de asigurare Top Protect, prin care ofera romanilor acces la medici in strainatate, precum si la facilitati medicale la nivel mondial, in situatii medicale grave precum cancer sau anumite interventii chirurgicale. Top Protect, o solutie oferita prin parteneriatul Metropolitan Life cu Best Doctors, poate fi atasata politelor noi de asigurare de viata cu componenta de economisire si acopera cheltuieli medicale de pana la 1 milion de euro pe an si 2 milioane de euro pe viata.  Se adreseaza celor cu varsta...

Top