Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 2, 2015

Companiile romanesti sunt mai optimiste in privinta cresterii cifrei de afaceri, a investitiilor, salariilor sau a numarului de angajati in 2015, comparativ cu companiile straine care opereaza in Romania, arata o analiza comparativa realizata in baza studiului "O noua viziune a cresterii", dezvoltat de EY Romania. Studiul are la baza raspunsurile a 202 executivi de top si analizeaza perceptia acestora in privinta perspectivelor mediului de afaceri din Romania in 2015. 53% dintre acestia provin din companii romanesti, iar 47% din companii straine. Executivii au raspuns chestionarului EY Romania in perioada 10 â€" 16 februarie 2015.

Cartea lui Teodor Baconschi &Facebook - Fabrica de narcisism& ar fi putut avea ca subtitlu, reflectiile unui crestin-democrat asupra felului cum ne schimba viata noile tehnologii si asupra lumii recente. Fiind bazata pe experiente directe, cartea ar putea fi considerata si un jurnal de idei. Textele ce o alcatuiesc sunt foarte incitante, la orice pas cititorul va fi surprins de digresiunile neasteptate si corelatiile indraznete ce se alatura subiectului declarat al volumului, Facebook-ul. In plan secund insa, cartea este o meditatie despre valori, democratie, umanism, traditiei crestina. Prin urmare, a fost un bun prilej pentru o discutie mai ampla...Comanda cartea cu autograful autorului de pe Giftbooks

Primul cluser de IT&C din Bucuresti, Different Angle, s-a lansat oficial joi, 26 martie. Marius Hanganu, presedinte al Different Angle a mentionat ca ideea clusterului a venit natural in contextul in care membrii actuali se cunosc si fac business de aproximativ 15 ani.  Principalele trei obiective ale clusterului sunt transferul de cunostinte intre mediul academic si cel de business, cresterea numarului de specialisti IT intr-o piata care cererea a explodat si crearea de oportunitati de colaborare intre membri si partenerii clusterului.

Top