Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 31, 2015

Criza a modificat comportamentul absolventilor de facultate din Romania: daca in urma cu cativa ani pretentiile lor, salariale si nu numai, erau invers proportionale cu pregatirea practica, acum ei sunt dispusi sa faca luni bune de stagii de internship, inca din facultate, pentru a castiga experienta ceruta de angajatori. Concluzia reiese din discutiile cu studentii prezenti la targul de cariere Angajatori de Top organizat in aceasta primavara, la care si-au depus CV-urile 14.000 de participanti. Pretentiile angajatorilor prezenti la eveniment, ce au pus la bataie 4.000 de locuri de munca prin intermediul evenimentului, sunt insa la fel de mari. Pregatirea tehnica, limbile straine, experienta â€" sunt doar cateva dintre criteriile pe care candidatii trebuie sa le bifeze pentru obtinerea unui loc de munca in Romania.

Asociatia Parinti pentru Ora de Religie si-a stabilit ca obiectiv sa modifice Constitutia, pentru ca Religia sa fie obligatorie pentru copii si pentru ca elevii care nu vor disciplina sa faca cerere sa se retraga. Adica exact practica declarata neconstitutionala de judecatorii Curtii Constitutionale. Membrii asociatiei s-au pronuntat si pe tema casatoriilor gay, care a generat mari dispute in procesul de revizuire a Constitutiei din 2013. Deciziile au fost luate la adunarea nationala a membrilor asociatiei, la care a participat si Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (BOR).

ANAF considera ca "selectia prin omisiune" a actiunilor institutiei in vederea "conceperii materialelor de presa" nu face altceva decat sa contribuie "intr-o maniera consistenta" la informarea defectuoasa, prezentand "in mod eronat eforturile depuse de Directia Antifrauda". &Reiteram pe aceasta cale si faptul ca actiunile de combatere a micii evaziuni reprezinta o linie secundarAŁ de activitate a ANAF, tratatAŁ insAŁ cu aceeasi seriozitate de catre ANAF. Linia prioritarAŁ de actiune a DGAF este reprezentata de analiza, investigarea si instrumentarea...

Top