Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 26, 2015

​Facebook a anuntat la conferinta F8 planuri mari pentru aplicatia de chat Messenger care acum are 600 de milioane de utilizatori si e vazuta ca un motor de crestere pentru intreaga retea sociala. Messenger devine o platforma pe care dezvoltatorii sunt invitati sa creeze diverse aplicatii foto, video, dar si de shopping. In plus, va exista o varianta Messenger Business prin care clientii sunt invitati sa intre in contact cu companiile de la care cumpara. Riscul dezvoltarii Messenger tine de faptul ca aplicatia poate deveni prea incarcata cu diverse elemente care vor enerva userii.

Un bloc cu subsol, parter, doua etaje si mansarda ar putea aparea pe un parculet cu loc de joaca aflat intre blocurile din Cartierul Militari, chiar langa Piata Veteranilor. Terenul a fost retrocedat, iar proprietarul a obtinut deja un Plan Urbanistic de Detaliu care permite ridicarea acestei cladiri, urmatorul pas fiind autorizatia de construire pentru edificarea imobilului. Intrucat parculetul se afla intre patru blocuri de zece etaje si este singurul spatiu verde din zona, cetatenii care locuiesc in blocurile vechi se opun proiectului si cer Primariei sector 6 sa nu emita autorizatia de construire.

Comisarul european pe probleme de Concurenta, Margrethe Vestager, va propune in curand deschiderea unei anchete care sa identifice barierele ce stau in calea comertului online transfrontalier. Propunerea va fi inaintata in saptamanile urmatoare, iar ancheta ar trebui sa se incheie la mijloc de 2016. &Ancheta sectoriala avuta in vedere va ajuta Comisia sa inteleaga si sa abordeze obstacolele din calea comertului electronic, in beneficiul cetatenilor si al intreprinderilor europene.&, spune comisarul european Vestager.

Top