Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 23, 2015

Amenintarea unui atac terorist in Franta a atins un nivel &fara precedent&, noi atacuri fiind inevitabile, sustin specialisti de rang inalt in combaterea terorismului, informeaza Mediafax citand AFP. &Amenintarea este permanenta&, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul Ministerului Apararii, sub acoperirea anonimatului. &Nu trece nicio zi fara o alerta, fara descoperirea unei retele care incearca sa trimita persoane catre Siria sau Irak, sau fara o interventie (a serviciilor de securitate). Numarul tintelor a explodat. Sunt 2.000 sau 3.000, poate 4.000, de persoane identificate sau suspectate de intentii criminale&, a declarat el.

Grupul Arcon, unul dintre cei mai importanti jucatori din zona productiei de termo si hidroizolatii, a inceput anul in crestere, atat in tara cat si la export. „2015 a inceput bine pentru noi, avem o crestere de 23 de procente fata de perioada similara a anului trecut. Evolutia pozitiva este datorata unei usoare dezmortiri a pietei, dar si introducerii in reteaua de distributie a noii game de adezivi si mortare uscate Arco," declara Ioan Titeiu, director general al grupului Arcon. Grupul intra in 2015 cu companiile sale din Bucuresti, Arcon Amvic si Arcon Corina Gealan, deja restructurate.

Vladimir Putin a devenit campionul global al barocului comunisto-fascist. In aceste zile, la hotelul &Holiday Inn&, sub patronajulul partidului &Rodina& de orientare putinista, are loc ceea ce antifrastic se numeste &Forumul Conservator&. Sunt prezenti reprezentantii unor formatiuni extremiste, neo-naziste, nostalgicii &Ordinii Europene& proclamate de Hitler si maniacii suprematismului alb, antisemiti de toate culorile, xenofobi isterici si alte creaturi pe care, in chip normal, le numim crackpots. Cei care au incercat sa protesteze au fost ridicati de politie.

Top