Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 22, 2015

Incercata greu in ultima perioada, Simona Halep nu se lasa. E in finala de la Indian Wells si a trecut de Serena Williams fara ca macar sa se prezinte pe teren. Americanca s-a retras din cauza unei accidentari, spre dezamagirea Simonei, careia i-ar fi suras inca o confruntare cu numarul unu mondial. In ultimul an, performanta si celebritatea au venit la pachet si cu durerea. Fizica, psihica, sufleteasca. "Nu e usor sa fii departe, sa fii singur, dar daca faci ce-ti place... se compenseaza", spune romanca.

Sute de oameni, rude si prieteni au condus-o astazi pe ultimul drum pe Stefana Lazar, femeia care si-a dedicat intreaga viata fiicei sale! Galateanca si-a pus capat zilelor in urma cu trei zile, din cauza neajunsurilor financiare. In inima ei se instalase teama ca nu mai poate face fata cheltuielilor cu tratamentul lunar de care fiica ei, Andreea, era dependenta. Femeia, care in urma cu 8 ani i-a donat un rinichi propriului copil pentru a-i salva viata, muncea de cateva luni fara sa fie platita, iar de aici pana la tragedie nu a mai fost decat un pas.

Plecarea lui Mihai Teja nu a avut absolut niciun fel de efect asupra jocului practicat de Dinamo. Privit ca un fin psiholog la reintoarcerea in Stefan cel Mare, Flavius Stoican va avea de lucru in pauza cauzata de amicalul echipei nationale, dupa 0-3 cu Chiajna si 0-1 cu Brasov. "Cainii" au pierdut, sambata, scor 1-0, in deplasarea de la Brasov. Cele doua formatii si-au impartit aproape in mod egal ocaziile, gazdele avand un plus ofensiv in prima parte. Dinamo a ratat in repriza a doua prin Steliano Filip si Marius Alexe. Bencun, de la FC Brasov, a fost eliminat in minutul 74. Golul victoriei a venit cu cateva minute inainte de final. Dinamo ramane fara victorie sub Tampa din 2009. Lacheul Zotta si-a facut din nou datoria, interzicandu-le jucatorilor sa afiseze un banner cu "Vrem sa muncim! Stop rezilierii unilaterale!".

Top