Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 19, 2015

Europarlamentarii Adina Valean (PNL/PPE) si Victor Negrescu (PSD/S&D) au castigat premiul &Europarlamentarul Anului& la categoriile Mediu, respectiv Agenda Digitala, acordat de publicatia The Parliament. Sectiunea la care a fost premiata Valean a fost sponsorizata de organizatia Fuels Europe, care face lobby la Bruxelles in favoarea companiilor din sectorul petrolier. Sectiunea la care a fost premiat Negrescu a fost sponsorozata de IEEE, care sustine ca este cea mai mare asociatie care promoveaza interesele industriei de tehnologie avansata.

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o oferta promotionala pentru creditele noi de nevoi personale cu dobanda fixa de la 8,5%/an pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9%/an pentru credite acordate pe 5 ani, zero comisioane de analiza si administrare iar asigurarea de viata este gratuita. Oferta este valabila pentru toate persoanele care solicita credite noi sau aleg sa-si refinanteze la BCR creditele / cardurile de credit in derulare la alte banci. In premiera, clientii pot profita de o reducere de dobanda de 0,1p.p. daca depun o cerere de credit Divers in fiecare zi de...

Situatie extrem de tensionata in Gorj. Peste treizeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia se afla in greva foamei, in fata sediului companiei din Targu-Jiu, de trei-patru zile. De tot atat timp, circa 80 de angajati ai minei Tehomir sunt blocati in prezent in subteran. Compania a fost adusa in pragul falimentului din cauza managementului dezastruos si a incheierii unor contracte absolut paguboase. Soarta a 18.000 de oameni de la CE Oltenia este incerta, mai ales in conditiile in care directorul general a anuntat restructurari masive si inchiderea a 25% din capacitatea de productie a societatii. Insa, ca si cum nu ar avea nicio responsabilitate, premierul Victor Ponta si ministrul energiei Andrei Gerea ignora total problemele din Gorj. Ponta mai este si deputat de Gorj, insa judetul intra in atentia sa doar in campaniile electorale.

Top