Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 17, 2015

ASA Tirgu Mures a castigat partida de pe teren propriu cu FC Brasov, scor 1-0, pe fondul unei prestatii economicoase in care Ianis Zicu s-a numarat printre putinii elevi ai lui Ciobotariu care au stralucit, alaturi de Claudiu Bumba. A fost prima victorie in Liga 1 obtinuta de ASA in duelurile directe cu FC Brasov. Mijlocasul ofensiv al muresenilor a fost decisiv, oferind si cel putin alte doua pase de mare fotbalist. Si la propriu, daca e sa tinem cont de cele cateva kilograme in plus pe care le poseda. Bumba si Axente au ratat desprinderea, in timp ce brasovenii au avut la randul lor o faza importanta, in prima repriza, cand Novakovic a reluat in portarul Stancioiu din cativa metri.

Un tren incarcat cu zeci de vehicule blindate americane a ajuns in baza militara de la Mihail Kogalniceanu. Convoiul militar a intrat in Romania prin vama Curtici, ieri, si dupa ce a traversat toata tara a ajuns azi dimineata in gara Medgidia. De acolo, i-a fost schimbata locomotiva electrica cu una diesel, pentru ca linia ferata pana la Koganiceanu nu este electrificata. Ministerul Apararii a anuntat ca, in perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei vor urma mai multe transporturi de tehnica militara, apartinand Fortelor Terestre Americane dislocate in Europa. Echipamentele vor fi folosite la exercitii.

Autoritatile italiene au arestat zilele trecute o banda de hoti romani, faimosi pentru atacurile lor extrem de rapide, soldate cu pagube de aproape un milion si jumatate de euro. Jafurile propriu-zise erau comise de doi romani, in timp ce un al treilea ii astepta in masina, pentru a le asigura fuga. Cei trei barbati in varsta de 34, 36 si 40 de ani, au reusit sa dea 47 de spargeri intr-un singur an, fiecare operatiune fiind gata in mai putin de 4 minute. Insa acesti hoti mai sunt renumiti pentru un lucru: dupa fiecare jaf, cei trei barbati se intorceau spre camerele de supraveghere si salutau politicos.

Top