Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 16, 2015

Viitorul lui Gica Hagi a reusit sa puna mana pe toate cele 3 puncte puse in joc in deplasarea de la Cluj, 2-1 cu CFR, desi arbitrajul brigazii conduse de pitesteanul Catalin Popa nu a fost unul care sa corespunda rigorilor primei ligi. Formatia oaspete a avut doua goluri perfect valabile, insa anulate de asistentii Stelian Slabu si Alexandru Voda. Daca greseala primului a fost acoperita de Razvan Marin, aflat la prima reusita in Liga 1, Alexandru Voda a ramas pe constiinta cu un gol "furat" fostului stelist Banel Nicolita. CFR Cluj a evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.

&Consideram ca demisia ministrului de finante Darius Valcov, in contextul unor acuzatii de coruptie, are un impact neutru asupra pietelor. Este acuzat ca ar fi luat mita in perioada 2010-2013, cand era primar. Nu suntem de parere ca aceasta situatie ar putea sa deraieze planurile si politicile guvernamentale si, cel mai important, noul Cod Fiscal. De altfel, intelegem din afirmatiile premierului ca evenimentul ar putea chiar grabi guvernul sa vina mai repede cu proiectul de lege care prevede o serie de schimbari fiscale majore. Presa locala scrie, citand surse, ca premierul va amana cateva zile nominalizarea unui nou ministru de finante, in asteptarea finalizarii proiectului noului Cod Fiscal&, se arata intr-un raport transmis luni investitorilor de catre ING Bank.

ANPC solicita bancilor si IFN-urilor sa fie mai deschise fata de clientii care au in prezent situatii dificile si sa gaseasca solutiile optime, precum si sa ia in calcul impartirea riscului valutar cu clientii, in conditiile in care increderea in sistemul financiar-bancar a scazut in ultima perioada, scrie Mediafax. &Fac un apel catre institutiile financiar-bancare sa fie un pic mai deschise sau sa aiba o deschidere mult mai larga fata de consumatorii aflati in situatii dificile in acest moment si ar trebui sa venim cu solutii optime. Nu uitati ca credibilitea in institutiile financiar-bancare este un pic scazuta, romanii nu mai au incredere, le e teama sa faca un credit si orice oferte le faceti va rog sa fie corecte, transparente si foarte foarte clare&, le-a transmis luni presedintele ANPC, Marius Dunca, bancilor si IFN-urilor in cadrul seminarului &Ziua Consumatorului de Servicii Financiare&, organizat impreuna cu Asociatia Societatilor Financiare ALB Romania.

Top