Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 15, 2015

Imi amintesc ca am lucrat candva cu un cuplu pe care nu l-am putut ajuta deloc. Ori ca eu nu m-am priceput, ori ca nu ne-am potrivit... Nu stiu. Problema lor nu era deloc evidenta - nu se certau, nu se urau, nu tipau unul la celalalt, ba dimpotriva, erau amabili, prezenti, implicati. Spuneau ca se iubesc. Intre ei nu se intamplase nimic grav. Cu toate astea, ceva din relatia lor nu mai mergea la fel ca inainte, se simteau departe unul de celalalt, iar asta i-a adus la cabinet. E povestea multor cupluri. La un moment dat, ceva n-a mai mers bine&, scrie Andreea Radu pe blogul ei. Despre acceptare si vulnerabilitate in cuplu.

Traian Basescu cere, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, adresata presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta, remanierea de urgenta a ministrului Finantelor, Darius Valcov, pentru presupuse fapte de coruptie. &Stiu ca este weekend, dar ministrul de finante al Romaniei a fost pus sub invinuire pentru presupuse fapte de coruptie (nu spun ca este vinovat). Va rog intelegeti ca orice ora intirziere in remanierea ministrului de finante Valcov are efecte grave de credibilitate politica in exterior, pe pietele financiare dar si pe cursul de schimb&, afirma fostul sef al statului.

Dupa 20 de ani petrecuti in inchisoare, Gavriel Hrib este eliberat odata cu aderarea Romaniei la UE. Iata-l deci, cu 10 euro in buzunare si o lume intreaga in fata lui, o lume pe care nu se astepta sa o mai vada vreodata. Cinematografia romaneasca nu cunoaste un alt documentar longitudinal extins pe o durata comparabila cu cea a proiectului lui Andrei Schwartz – un film despre un om care incearca sa-si gaseasca locul intr-o lume care nu-l vrea si pe care n-o mai recunoaste, si despre un regizor care petrece ani de zile incercand sa-l inteleaga.

Top