Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 13, 2015

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), in termeni nominali, a crescut atat ca serie bruta cu 1,1% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,5%, fata de luna corespunzatoare a anului precedent, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), publicate vineri si citate de Agerpres. Potrivit Statisticii, cresterea afacerilor din comertul cu ridicata s-a datorat cresterii comertului cu masini, echipamente si furnituri (+9%), a celui nespecializat (+8,9%) si a celui cu produselor agricole brute si al animale (+8,4%).

Agentia rusa pentru energie atomica Rosatom sustine ca acordul semnat in ianuarie intre Budapesta si Moscova privind extinderea centrale nucleare maghiare Paks are sprijinul Uniunii Europene, la o zi dupa ce Financial Times a scris, citand &trei surse apropiate discutiilor&, ca acordul a fost blocat de Comisia Europeana, potrivit Reuters. Un purtator de cuvant al Rosatom a mai declarat pentru Reuters ca nu are nimic de adaugat la pozitia Guvernului ungar, care a dezmintit stirea blocarii acordului nuclear de catre Uniunea Europeana.

DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova, fost ministru al Transporturilor, in dosarul legat de contractele de asistenta juridica pentru complexurile energetice Rovinari si Turceni. Sova e acuzat de trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu. Fostul ministru al Transporturilor a declarat, vineri dimineata, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost la DNA pentru &chestiuni procedurale, au mai venit niste documente noi. Au primit niste documente, sunt niste chestiuni procedurale interne&, le-a spus Sova jurnalistilor, nefacand alte comentarii privind cererea DNA de retinere si arestare in cazul sau.

Top