Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 3, 2015

Consiliul Concurentei a reusit sa finalizeze ancheta sectoriala derulata pe piata energiei electrice din Romania, o analiza asteptata de mai multi ani. In urma finalizarii anchetei, Consiliul Concurentei recomanda companiilor din domeniu sa investeasca in diversificarea tehnologiilor de producere a energiei electrice pentru a deveni mai flexibile in livrarea energiei si, implicit, mai competitive. In privinta transportului energie electrice (inclusiv distributia), Consiliul Concurentei considera ca actualul mecanism de tarifare, diferentiat pe zone geografice, afecteaza concurenta fara a aduce beneficii consumatorilor sau sa fie justificat de siguranta Sistemului Energetic National. Studiul a condus la declansarea unei investigatii avand ca obiect contractele pe termen lung incheiate de catre Hidroelectrica SA pe piata de energie electrica din Romania.Vom reveni cu amanunte

In urma cu numai o generatie, era greu de imaginat ca femeile sa aiba pozitii inalte de conducere in lumea afacerilor. In prezent, femeile reprezinta peste 47% din forta de munca la nivel global. Femeile ocupau in trecut, in mod traditional, functii de secretare, contabile si profesoare, dar astazi preiau roluri diverse ca lideri profesionisti in diverse industrii. Prin patrunderea in noi teritorii, femei precum Sheryl Sandberg, director general al Facebook, Marissa Mayer, CEO al Yahoo!, sau Janet Yellen, presedinta Rezervei Federale a Statelor Unite, reprezinta o sursa de inspiratie pentru alte femei la nivel mondial.

​Suntem obligati de director sa semnam cererea de inscriere a copilului la Religie, chiar daca nu vrem. S-a apelat si la latura umanitara, la faptul ca profesorii de religie nu vor mai avea destule ore. Sunt cateva dintre presiunile la care parintii sunt supusi in scoli de catre profesori sau directori, ca sa isi inscrie copiii la ora de Religie, potrivit mesajelor primite pe adresa redactiei de la cititorii HotNews.ro. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews.ro: “Nu putem accepta niciun fel de presiuni”. Pozitia Ministerului Educatiei este: “Nu poate fi vorba despre obligativitatea optiunii”. Singurii care pot sa completeze cerere sunt parintii care vor Religie in scoala.

Top