Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 23, 2015

Romania plateste, luni, 162 milioane euro catre Fondul Monetar International (FMI) din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice. De la inceputul anului, tara noastra a rambursat peste 1,567 miliarde euro catre Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala, scrie Agerpres .   Cea mai mare parte a sumei, respectiv peste 1,546 miliarde euro a fost platita pe 1 ianuarie catre UE, din care 1,5...

Complexul Energetic Hunedoara se confrunta pentru a doua oara in acest an cu o cerere in instanta de intrare in insolventa. Pe 18 martie, Tribunalul Hunedoara va judeca cererea firmei Multigama Tech SRL, in calitate de creditor, de intrare a Complexului Energetic Hunedoara in insolventa. O alta companie care ceruse insolventa din cauza unei datorii de 1,3 milioane de lei a fost firma GEROM SA. Pe 4 februarie ar fi trebuit sa fie judecata cererea, insa creditorul a renuntat brusc la proces. Aceasta renuntare ar putea avea legatura cu faptul ca Ministerul Energiei nu este de acord cu intrarea companiei in insolventa. Intrebat cum poate opri ministerul cererile de insolventa, ministrul energiei Andrei Gerea a spus ca &prin discutii&.

Primesc de la o prietena un link cu povestea unei femei din Portland care, pare-se, ar trebui luata ca model. Adica: femeie cu 5 copii, sta acasa, creste copiii, dar, ce este si mai fenomenal, e creativa, are blog, scrie carti si articole, plus ca, la ferma unde locuieste, munceste ca sa aiba cât mai multe lucruri facute de mâna ei, implicit hainele copiilor etc. Toate acestea, atentie, asa scrie acolo, fara sa apeleze la bona sau la alte ajutoare, doar la sotul inginer care se ocupa de partea materiala!

Top