Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 16, 2015

Profesorul Emil Moise, care a generat intreaga dezbatere pe statutul orei de Religie, anunta ca asociatia pe care o conduce va sesiza Curtea de Conturi, pentru a verifica salarizarea profesorilor de Religie. Curtea Constitutionala a decis ca elevii care vor sa faca Religia in scoala trebuie sa depuna o solicitare. Profesorul sustine ca, de la publicarea deciziei in Monitor, cadrele care predau Religia fara cererea explicita a parintilor &nu vor putea fi retribuite din bani publici&. Amintim, insa, ca ministrul Educatiei a declarat pentru HotNews.ro ca parintii trebuie sa depuna solicitare la scoala pentru ca elevii sa faca ora de Religie incepand cu anul scolar urmator.

Anul trecut, compania de calatorii Eximtur a inregistrat o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, in crestere cu 9% fata de anul precedent. 63% din suma a fost data de serviciile de business travel si organizare de evenimente. Divizia de vacante si calatorii a inregistrat o crestere de circa 4%, iar cea de incoming a crescut ca pondere pentru companie de sase ori, aducand in Romania turisti din Austria, Slovenia si Marea Britanie. In 2014, compania a platit taxe si impozite de peste un milion de euro.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) are pe site-ul propriu o sectiune cu &Ministri MAI in istorie& in care prezinta o galerie stilizata a tuturor ministrilor MAI ai Romaniei dupa anul 1989. Prin galeria desenelor, autorul vrea sa-i prezinte pe fostii ministri (unii condamnati definitiv sau cercetati penal) intr-o aura istorica, insa unele desene arata exact pe dos, par mai degraba caricaturi nereusite.UPDATE Mai mult, un cititor HotNews.ro ne-a semnalat ca MAI a postat pe site si chipurile stilizate ale unor ministri de Interne de dinainte de 1989, unii dintre ei condamnati pentru crima. Multumim pentru atentionare!

Top