Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 15, 2015

Vieri a avut surpriza vietii de Valentine"s Day. Fosta sotie a atacantului care a dat gol dupa gol pentru nationala Italiei s-a dezbracat la Opera. Elisabetta Canalis a facut o adevarata opera ... de arta la Opera din Viena. Fosta sotie a lui George Clooney, dar si a lui Christian Vieri, a luat valsul in "piept" ... daca intelegeti ce vreau sa spun! Si tot de Valentine"s Day, am descoperit cei mai celebri ... pupici din lumea sportului. Cristiano Ronaldo, cu fosta Irina, dar si cu trofeul, si Barack Obama se sarute cu spor si cu ... sport

Armistitiul din Ucraina rezista, in mare. Armata ucraineana si fortele separatiste se acuza insa reciproc de incalcarea acordului de la Minsk. Situatia cea mai tensionata se inregistreaza la Debaltseve. Despre acest oras strategic s-a negociat intens si la Minsk, cand Vladimir Putin a cerut capitularea tuturor militarilor ucraineni de acolo, arata un cotidian german. Fusese acel moment in care presedintele ucrainean a parasit negocierile temporar, spunand ca Putin pune „conditii inacceptabile”.

E greu de discutat pe fond cazul Vosganian (sau mai corect, Vosganian-Videanu, ca oamenii au facut acelasi lucru pe mandate succesive) din cauza show-ului penibil prestat în Senat de aspirantul la Nobel si fosta viitoare speranta a dreptei românesti din anii ’90, când tot felul de doamne bine stravedeau în bufonul care era de pe atunci un soi Crin Antonescu avant la lettre. Mafia din energie, desi e si ea balcanica, nu siciliana, deci are propriile momente de cedare emotionala si caderi în misticism, trebuie ca a intrat în pamânt de rusine dupa reprezentatia burlesca, kitsch a literatului.

Top