Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 11, 2015

Primavara acestui an va aduce in peisajul concursurilor pe doua roti din Romania o intrecere in premiera, urmand ca pentru o zi doamnele si domnisoarele de toate varstele sa participe la o intrecere numai a lor pe un traseu bine stabilit in zona de nord a Capitalei, mai precis in orasul Otopeni. Pentru mai multe detalii despre Road Grand Pink, primul concurs de ciclism feminin, Onlinesport.ro a stat de vorba intr-un interviu exclusiv cu Oana Turturica, una dintre coordonatoarele acestui proiect.

Samsung este pusa in Europa in fata unor situatii foarte diverse, legate de gradul de matuirtate atins de diversele tipuri de produse. La smartphone-uri, compania pierde cota de piata, insa considera normal acest lucru, data fiind concurenta acerba, in timp ce la ceasuri inteligente compania domina o piata pe care produsele necesita inca multe imbunatatiri. Cum vede Samsung parcursul diverselor categorii de produse si mai ales cum le va imbunatati puteti citi in articolul realizat in urma unei discutii cu Rory O’Neill, strateg la divizia Mobile a companiei.

Nu stiu daca ati observat sau daca va mai pasa dar ceva important se întâmpla zilele acestea în Parlament. S-a format o Comisie de Cod Electoral care e pusa pe lucruri mari: reforma electorala din România, versiunea 3.0, cu data asteptata de lansare vara 2015, astfel încât de la anul sa avem legi electorale noi. Comisia are un nume ciudat pentru misiunea pe care si-a asumat-o. Se cheama ea ”de cod electoral” dar nu se rezuma doar la discutarea unui cod electoral ci si-a propus sa revada toate legile electorale indiferent daca vorbim de locale sau de generale.

Top