Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 1, 2015

Dupa audieri maraton ale procurorilor DNA, Adriean Videanu, Alin Cocos, Alina Bica si un consilier al acesteia au au ajuns seara trecuta si in fata magistratilor. ***** Le-au fost ascultate pledoariile si dupa 4 ore de deliberari judecatorii au hotarat ca ei sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Videanu, fiul lui Cocos si consilierul Alinei Bica au apucat sa plece de la instanta, insa in aceasta dimineata au fost ridicati de acasa si dusi in arestul Politiei Capitalei. Adriean Videanu a fost demis din functia pe care o ocupa in cadrul Partidului Democrat Liberal.

Stare de alerta la peste 2000 de metri in Balea Lac! Doi salvamontisti si-au vazut moartea cu ochii! Pentru ca este weekend, iar turistii iau cu asalt statiunea Balea Lac, tinerii de 23, respectiv 28 de ani, se aflau in patrulare alaturi de alti colegi pentru a se asigura ca nimeni nu se rataceste pe munte. In cateva minute, colegii ii cautau disperati sub muntele de zapada revarsat peste ei. Initial a fost chemat si un elicopter Smurd pentru ca cei doi sa fie recuperati si transportati la spital. Nu a mai fost nevoie, salvamontistii fiind salvati chiar de colegii lor. Numai unul din ei a ajuns la spital.

Aproximativ 40% dintre locuitorii Italiei sunt de parere ca tara lor trebuie sa iasa din zona euro, potrivit unui raportul al Institutului de cercetari politice, economice si sociale Eurispes, dat publicitatii vineri. In document se precizeaza ca la inceputul lui 2014 procentul italienilor dezamagiti de moneda comuna era de 25,7%.   In acelasi timp, peste jumatate dintre asa-zisii eurosceptici ai Italiei sunt convinsi ca tocmai adoptarea euro si renuntarea la moneda nationala constituie principale cauze...

Top