Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 28, 2015

& Bancpost reduce dobanda cu 0,80 puncte procentuale pentru toti clientii sai persoane fizice cu credite in franci elvetieni cu dobanda variabila. Aceasta masura se va aplica incepand din data de 29 ianuarie 2015 si va fi valabila pana la urmatorul termen de revizuire a dobanzii, conform clauzelor stipulate in contractul fiecarui client. In plus, Bancpost isi sprijina clientii care intampina dificultati la plata ratelor prin solutii individuale&, au anuntat oficialii bancii intr-un comunicat transmis miercuri. Banca detine portofoliul cel mai numeros de clienti debitori in franci elvetieni.

Executivul a decis, printr-o Ordonanta adoptata in sedinta de miercuri, infiintarea Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate, prin reorganizarea Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor (CONAS), institutie care va avea rolul sa supravegheze, prin intermediul unor evaluari sistematice si prin parghii juridice, respectarea calitatii actului medical in toate formele sale. Totodata, potrivit actului normativ, cardurile nationale de asigurari sociale de sanatate care se distribuie prin serviciile postale, vor putea fi distribuite si prin intermediul mediciilor de familie.

Cursul pentru francul elevetian anuntat de BNR a scazut miercuri cu 1,4 %, la 4,3632 lei, consemnand a treia zi de depreciere dupa maximul istoric de 4,5817 lei atins vineri, in timp ce dolarul a coborat cu aproape 4 bani, la 3,9258 lei, iar euro a scazut cu 1,24 bani, la 4,4585 lei, noteaza Mediafax. &Pana la sfarsitul saptamanii, leul s-ar putea intari si mai mult, avand in vedere ca ING se asteapta ca sedinta Fed de astazi sa genereze o pozitie ceva mai relaxata privind politica monetara prin mentinerea cuvantului „rabdare” cand vine vorba despre majorarea dobanzii cheie, in conditiile in care se anticipeaza ca inflatia din SUA va ramane scazuta&, se arata intr-un raport transmis miercuri de ING.

Top