Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 17, 2015

Am incercat recent sa transfer portofelul (wallet) de la Bitcoin catre Multibit. Motivul a fost ca nu am mai vrut sa folosesc Bitcoin.
Pentru cei care nu stiu, Bitcoin - inainte de folosire - trebuie sa se sincronizeze cu reteaua bitcoin si are nevoie sa descarce cam 20 si ceva GB. Asta dureaza si ocupa spatiu pe disc. Multibit si alti clienti bitcoin nu necesita o cantitate atat de mare si sunt mult mai rapizi si usor de folosit.
Asadar, dupa ce am citit toate forumurile despre bitcoin si am incercat toate solutiile de transfer - si am esuat - am gasit cea mai usoara si eleganta cale de a importa un wallet din Bitcoin in Multibit si probabil si alti clienti bitcoin.
Solutia se numeste wallet-key-tool si este un program care converteste portofelul din formatul .dat (bitcoin) in .wallet (multibit).
Tutorial

Ministrul Finantelor Darius Valcov a declarat vineri seara dupa intalnirea cu oficialii BNR de la banca centrala, ca o solutie pentru persoanele care au credite in franci ar fi extinderea prevederilor ordonantei din 2014 privind restructurarea imprumuturilor, denumita atunci &Electorata&, act normativ care nu a atras pana acum interesul bancilor si al debitorilor, transmite Mediafax. Valcov a precizat ca sunt 75.412 de persoane fizice care au credite in franci elvetieni, iar 95% din imprumuturi sunt concentrate la sase banci.

Cresterea ratelor cu aproape 20% in doar doua zile in cazul clientilor romani cu credite in franci elvetieni este efectul unei decizii recente a Bancii Nationale a Elvetiei (BNS). Vezi cine conduce aceasta institutie care a declansat un adevarat cutremur in lumea financiara, ducand la prabusirea burselor si a mai multor monede nationale. Cea mai importanta structura de conducere a bancii centrale a Elvetiei este formata in formula restransa din 3 membri. Toti trei au peste 20 de ani de experienta in domeniul financiar si s-au perindat la un moment dat in cariera lor prin SUA.   Thomas J. Jordan , presedintele BNS, s-a nascut...

Investitorii se vor orienta catre investitii in dolari si aur, active care ofera o mai mare siguranta la acest moment, dupa ce francul s-a apreciat joi la un nivel record fata de euro, in urma deciziei Bancii Nationale a Elvetiei de a elimina plafonul de schimb valutar. &Vor fi itrari mari pe dolar si aur pentru ca investitorii cauta in acest moment plasamente sigure&, a declarat Richard Yetsenga, director de cercetare al Australia&New Zealand Banking Group, citat de Bloomberg, potrivit Mediafax . De asemenea, UBS, cea mai mare banca...

Top