Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 10, 2015

BNR a publicat in Monitorul Oficial circulara privind nivelul ratei dobanzii de referinta, indicator foarte important  din punct de vedere fiscal pentru platitorii de impozit pe profit, cand acestia au contractat imprumuturi de la alte entitati decat cele bancare- asociati ai societatilor, administratori, societati afiliate ce nu sunt institutii financiare. Astfel, pentru imprumuturile acordate in lei, cheltuielile cu dobanzile pentru procentele dobanzii mai mari decat dobanda de referinta a BNR sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit, indiferent de gradul de indatorare, conform art. 23 din Codul fiscal.a a Bancii Nationale a RomanieiConsultati actul normativ aici!

Un sofer a fost prins de politisti in timp ce conducea cu 225 de kilometri la ora pe autostrada A2. Barbatul, de 27 de ani, din Medgidia a fost tras pe dreapta de politisti si s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile si o amenda in valoare de 1950 de lei. Politistii ii avertizeaza pe vitezomani ca weekendul acesta zeci de radare sunt amplasate pe principalele drumuri din tara si le recomanda sa respecte regulile de circulatie pentru a evita incidentele nefericite din trafic. Cea mai mare viteza depistata pana acum de politisti pe autostrada A2 a fost de 257 de kilometri pe ora.

Alerta la Dineyland Paris. Un hotel din parcul de distractii a fost evacuat in urma unei amenintari false cu bomba. O femeie a fost arestata dupa ce a strigat ca este partenera lui AMEDY COULIBALY si ca isi va detona vesta cu explozibili. ***** Pentru farsa neinspirata, ea risca pana la doi ani de inchisoare si o amenda de 30 de mii de euro. Peste o mie de soldati francezi au fost mobilizati in capitala pentru mentinerea sigurantei. Alerta a fost data ieri seara si in sudul Fratei, la Montpellier, acolo unde un barbat a luat ostatice doua femei, intr-un magazin de bijuterii. Incidentul nu are legatura cu atacurile de la Paris. Barbatul, care a incercat sa jefuiasca magazinul de lux dar a fost surprins de politie, s-a predat autoritatilor dupa cateva ore de negocieri.

Top