Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 26, 2014

Anchetatorii rusi au afirmat miercuri ca au obtinut probe despre implicarea unui avion de vanatoare ucrainean in prabusirea zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines, doborat in estul Ucrainei, in luna iulie, relateaza France Presse.&Anchetatorii au reusit sa intre in contact ieri seara (n.r. marti) cu un militar ucrainean care confirma ca si-a parasit de buna voie unitatea si a venit pe teritoriul rusesc&, scrie miercuri, intr-un comunicat, Comitetul de ancheta, structura insarcinata cu principalele investigatii in Rusia. ...

Un suedez pe nume Bo Inge Andersson a fost numit de rusi la conducerea Lada - AvtoVAZ in decembrie 2013 si managerul a trebuit sa faca &militarie& cu angajatii rusi pentru care disciplina era un concept strain. Pana la rezolvarea problemelor tehnice, suedezul care a fost in trecut militar, dar a avut si functie mare la GM, a trebuit sa se ocupe de mentalitati si de lucruri relativ marunte precum WC-urile din sectii sau jachetele managerilor. New York Times povesteste pe larg ce hopuri a avut de depasit scandinavul si ce noi piedici ii pune criza in care se afunda Rusia. La Togliatti sunt construite si masini Logan si Sandero, cu o parte dintre piese trimise de la Mioveni.

Credinta, problemele de sanatate si alegerile prezidentiale au fost motive de permisie pentru arestatii la domiciliu in ultimele luni. Judecatorii au admis cereri motivate in acest fel, asa ca, spre exemplu, un cuplu din Cluj, cercetat pentru dare de mita, a primit permisiunea de a merge la biserica la slujba de Craciun. In urma cu nici doua luni, instantele au primit zeci de cereri de la cei care au vrut sa mearga la vot, pentru a-si alege presedintele. Printre ei, si fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu. Problemele de sanatate, dovedite cu acte medicale, au fost invocate cu succes in alte cazuri.

Top