Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 19, 2014

Rata somajului a scazut in trimestrul al treilea la 6,5%, fata de 6,7% in precedentele trei luni, numarul somerilor ajungand la 615.000, a anuntat vineri Institutul National de Statistica (INS), citat de Mediafax. &Pe sexe, ecartul dintre cele doua rate ale somajului a fost de 0,6 puncte procentuale (6,8% pentru barbati fata de 6,2% pentru femei), iar pe medii rezidentiale, de 3,0 puncte procentuale (7,9% pentru mediul urban, fata de 4,9% pentru mediul rural). Rata somajului a atins nivelul cel mai ridicat (22,5%) in randul tinerilor (15-24 ani)&, se arata intr-un comunicat al INS.

Universitatea din Bucuresti anunta un nou plagiat, in teza de doctorat a Olgutei Vasilescu, si cere oficial o analiza de la Consiliul National de Etica din subordinea Ministerului Educatiei. Tudor Prisecaru, secretar de stat pe Cercetare in Ministerul Educatiei, a declarat referitor la acest caz: &Consiliul National de Etica are un secretariat care nu e controlat de noi, ci are activitate independenta. Nu vad de ce ar fi trebuit sa ma informeze secretariatul cu ce urmeaza sa se intample in analiza cazurilor&.

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat vineri, la o intalnire cu intalnire cu liderii organizatiilor de femei din noul PNL, la care participa impreuna cu Vasile Blaga, ca &Avem semne bune si semne foarte clare ca noul PNL, cel realizat din fuziunea in aceasta vara, este primul partid mare din Romania, un partid care sa conduca destinele Romaniei pentru foarte multi ani&. Klaus Iohannis a subliniat ca &Daca vedem de unde am pornit in preajma europarlamentarelor si unde am ajuns astazi, pentru un partid politic este un progres uimitor. De partea cealalta, arata un nivel de asteptare foarte mare. Trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem acest nivel de asteptare.&

Top