Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 18, 2014

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.Indicele FTSE 100 al bursei londoneze se apreciaza cu 0,5%, la 6.367,96 puncte.De asemenea, indicele CAC 40 al bursei din Paris urca procentual cu 1,28%, pana la 4.164,44 puncte, in timp ce DAX al bursei din Frankfurt creste cu 1,48%, la 9.685,66 puncte.Totodata, indicele FTSE MIB al bursei italiene se majoreaza cu 1,25%, la 19.801,98 puncte, iar indicele IBEX 35 din Madrid ajunge la 10.183,1 puncte, dupa un avans de 1,33%.V.B.

* URMARITI MAI JOS DECLARATIILE.Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, raspunde astazi in direct la intrebarile ziaristilor rusi si straini. Aceasta conferinta de presa anuala este a zecea pe care o sustine Vladimir Putin.Pentru prima data, seful statului rus a sustinut o conferinta de presa in anul 2001. Apoi astfel de intalniri cu jurnalistii au devenit traditionale. Exceptie a facut doar perioada in care Vladimir Putin a ocupat postul de premier.Conform traditiei, la inceput, seful statului face bilantul anului, dupa care microfonul este dat in sala celor care doresc sa-i puna intrebari. ...

Sedinta Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal, in cadrul caruia va fi ales presedintele formatiunii, care va fi copresedintele noului PNL, a inceput joi la Palatul Parlamentului. La aceasta sedinta participa presedintele PNL, Klaus Iohannis, fostul presedinte al formatiunii Crin Antonescu, cat si cei doi candidati la sefia partidului, Alina Gorghiu si Ludovic Orban. Klaus Iohannis a sosit la sedinta in timp ce Ludovic Orban dadea declaratii, el afirmand: &Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul&, transmite Agerpres.

Top