Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 30, 2014

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte al Romaniei, confirmand "interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive", se arata intr-un mesaj publicat joi pe contul de Facebook al Ambasadei Rusiei la Bucuresti."Stimate Domnule Iohannis, primiti, va rog, felicitarile mele cu prilejul alegerii dumneavoastra in functia de presedinte al Romaniei. As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive, a cooperarii bilaterale reciproc avantajoase in domenii diferite. ...

Jose Mourinho a pus pe picioare o adevarata masinarile de goluri la Chelsea. Trupa londoneza conduce clasamentul din Premier League, iar in UCL si-a asigurat calificarea de pe primul loc din grupa. Cu ajutorul achizitiilor din vara, in special Diego Costa (cel mai bun marcator) si Cesc Fabregas (cel mai bun pasator), Chelsea nu a pierdut niciun meci din cele 20 disputate in noua stagiune, in toate competitiile. &The blues& au castigat 15 din cele 20 de partide disputate in toate competitiile, iar celelalte 5 au fost incheiate la egalitate. Meciul de sambata, din Premier League, cu Sunderland, s-a incheiat 0-0, si a consemnat o premiera - este cel dintai in noul sezon in care elevii lui Mou nu au reusit sa inscrie.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, sarbatorita pe 30 noiembrie. &Dupa ani de dezamagiri si nereusite, le spun astazi romanilor de pretutindeni ca vom cladi impreuna acel loc in care ne vom bucura sa traim, nu din care vom fi tentati sa plecam. Oricat de greu ar fi, oricat de mult timp ar lua si mai ales oricate sacrificii ar cere, vom intari in societatea romaneasca ceea ce este de asezat, cu viziune, cu calm si rabdare: legea, increderea in institutii, valorile democratice, traditiile, toleranta si respectul pentru munca si carte&, afirma Iohannis in mesaj.

Top