Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 15, 2014

Ministerul Fondurilor Europene (MFE), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), a lansat in consultare publica apelul de propuneri de proiecte "Educatie initiala pentru o viata sanatoasa", ce urmareste sa incurajeze practicarea sportului de catre scolari.Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, potrivit unui comunicat trimis redactiei: "Sportul a fost, dintotdeauna, cel mai bun medicament pentru corp si minte. Din pacate, copiii nostri fac din ce in ce mai putina miscare. O vedem in jur, o arata si statisticile. ...

Multi cunoscuti se întreaba, ca si mine, „cum e posibil?”. Cum e posibil ca atâtia oameni sa voteze mereu si mereu cu aceiasi smecheri, pentru kilu’ de faina, litrul de ulei, galeata, ceasul, tricoul, sau, si mai trist, o simpla promisiune goala, atunci când toata lumea îi cunoaste pe actorii principali cu tot dispretul lor pentru toti care nu sunt de-ai lor si toate legile care nu le folosesc? În lipsa unui raspuns se instaleaza sentimentul de neputinta fata de ceva ce nu poti întelege sau schimba. Daca lucrurile treneaza, ajungi la apatie. Poate veti recunoaste unele teme de importanta mai larga în cele de mai jos.

Liderii celor mai bogate 20 de tari de pe planeta au promis astazi sa faca tot posibilul ca sa eradicheze epidemia de Ebola (care a facut deja peste 5.000 de morti in Africa de Vest), angajamentul fiind luat la summitul G20 din Australia, transmite AFP."Membrii G20 se angajeaza sa faca tot ce va fi necesar pentru a eradica epidemia si a compensa consecintele sale economice si umanitare pe termen mediu", informeaza un comunicat al G20 publicat la finele primei sesiuni de dezbateri a summitului, care dureaza pana maine.V.B.

Top