Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 12, 2014

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4319 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 0,50 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4269 lei.Dolarul american a scazut, in schimb, cu 1,00 bani in raport cu moneda nationala, BNR stabilind un curs de 3,5573 lei, fata de 3,5673 lei in sedinta precedenta.Gramul de aur a fost cotat la 133,1433 lei, in urcare cu 0,4765 lei, comparativ cu 132,0668 lei, valoare stabilita in sedinta anterioara. ...

eMAG, cel mai mare retailer online din Romania pregateste pentru Black Friday, pe 21 noiembrie, reduceri totale in valoare de 75 de milioane de lei. Retailerul a pregatit pentru acest an reduceri speciale pentru acest eveniment pentru 450.000 de produse. "Peste 40 de oameni au negociat vreme de sase luni cu 200 de furnizori pentru a alcatui oferta pentru acest eveniment. Din fericire, fata de alti ani, furnizorii ne asteptau sa venim, aveau bugete pregatie", a declarat Iulian Stanciu, director general al eMAG.

Dificil moment. Avem de ales intre incompetenta serioasa si ticalosia fara pereche. Intre ignoranta asezata, cu staif nemtesc si impostura de mare talent, obraznica si guraliva. Intre un politician slab si lipsa de speranta, intre calamitate si apocalipsa. Intre un sas de buna credinta, mult prea usor de pacalit de catre orice fals ortodox cu Biblie la piept dar priceput la alba-neagra. Nu faptul ca n-a avut replica, spontaneitate sau ca n-a fost agresiv il descalifica pe Klaus Iohannis dupa dezbaterea de marti seara de la Realitatea TV, cu toate ca spun si ele destule despre candidat.

Top