Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 10, 2014

Perdelele sunt mereu la moda, dar au si avantajul adaptabilitatii la orice stil de amenajare. Nu mai putin importante sunt galeriile si sistemele de prindere, care, pe langa rolul de sustinere a perdelelor si draperiilor, intregesc stilul dominant din acea camera. Alegerea mobilierului, covorului, perdelelor nu sunt singurii pasi importanti in amenajarea unei camere. Galeriile si sistemele de prindere vor atrage la fel de mult atentia in ansamblul spatiului. Asadar, inainte de a merge sa le cumparati, este indicat sa stiti ce va trebuie si ce puteti gasi. In general, galeriile sunt realizate din urmatoarele materiale: lemn, fier forjat, aluminiu, inox etc. Acest lucru va ofera posibilitatea gasirii unui produs care sa fie compatibil cu nuantele mobilei din lemn sau metal. ...

Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) a fost sanctionata recent cu o amenda de 500 de lei de catre Autoritatea pentru Protectia Datelor (ANSPDCP) pentru ca, fara sa se fi notificat ca operator de prelucrare a datelor personale, a stocat astfel de date in procesul portarii numerelor de telefon. ANCOM a precizat pentru HotNews.ro ca a remediat imediat situatia semnalata de ANSPDCP, depunand notificarea. Decizia autoritatii pentru protectia datelor a venit in urma unei petitii facute de Mihai Eftimie, fost administrator al Enigma System, o firma sanctionata in 2013 de ANCOM cu 25.000 de lei pentru nereguli in utilizarea numerotatiei de telefonie mobila.

Romania este a treia tara din Uniunea Europeana ca grad de faramitare a terenurilor agricole, dupa Malta si Cipru, doua tari minuscule, potrivit datelor oficiale ale Ministerului Agriculturii. Investitorii avertizeaza ca, pentru a putea cumpara terenuri agricole in Romania in vederea comasarii suprafetelor, au nevoie ca statul sa realizeze Cadastrul General. In ultimii doi ani, tara a avut printre cele mai voluminoase productii agricole din UE, insa Comisia Europeana atrage atentia ca Romania trebuie sa exporte nu materii prime agricole, ci produse agroalimentare procesate, pentru a obtine mai multi bani.

Top