Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 4, 2014

Desi aprig comentata, plecarea lui Vettel de la Red Bull la Ferrari a fost oarecum anticipata. Germanul a ramans acolo pe vremea cand echipa era imbatabila, iar concurenta neputincioasa. Era insa previzibila mutarea lui Vettel in momentul in care un loc la Ferrari va deveni liber. Vettel a vazut sezonul trecut ce inseamna suportul fanilor italieni fiind huiduit pe podium dupa victoria de la Monza, insa a inteles ca acestia sunt suporterii oricui va alege sa vina la Ferrari, iar pasiunea lor pentru echipa nu se compara cu suportul altei echipe.

Bucurestenii au fost, timp de cateva zile, victime colaterale in razboiul dintre Distrigaz, Elcen, Radet si Primaria Capitalei. Nu au avut apa calda pentru ca producatorul de agent termic - Elcen - nu a platit gazele primite. Iar Elcen ar avea foarte multi bani de incasat si de la distribuitorul de caldura, RADET. De partea cealalta, Primaria Capitalei sustine ca RADET a platit facturile la zi. Dupa discutii si negocieri, Distrigaz a fost de acord sa reia furnizarea de gaze la parametri normali. Cel putin o saptamana, cat este termenul dat de Distrigaz pentru recuperarea datoriilor.

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat vineri ca a promulgat legea privind ratificarea tratatului referitor la instituirea Uniunii Economice Eurasiatice si ca Rusia este pregatita sa inceapa o noua era in domeniul comertului exterior cu China si cu alti parteneri, efectuand operatiuni in monede precum yuanul sau euro, relateaza TASS.&Acesta este un pas important in activitatea noastra comuna de integrare cu partenerii nostri cei mai apropiati&, Belarus si Kazahstan, a subliniat seful statului rus, amintind ca Uniunea Economica Eurasiatica ar urma sa inceapa sa functioneze la 1 ianuarie ...

Top