Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 1, 2014

La 30 septembrie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 31,06 miliarde de euro, in crestere fata de nivelul de la finalul lunii august (30,87 miliarde de euro), a transmis miercuri BNR. . &Am pastrat nivelul rezervelor valutare mai ridicat decat cel optim. Rezerva internationala- incluzand banii bancilor, banii atrasi de la Fond, banii ministerului Finantelor (bufferul de valuta) din conturile noastre- i-am tinut in perioada post criza la un nivel inalt. As spune peste nivelul optim, daca consideram optimul ca fiind 4-6 luni de importuri. Noi am avut si 9 luni de importuri acoperite&, a explicat marti Guvernatorul Isarescu.

In dress code-ul unei banci locale mari din Romania, de exemplu, se precizeaza clar ca nu sunt permise hainele in culori aprinse (culori fluorescente, auriu si argintiu in exces) sau chiar piercingurile, iar femeile nu au voie sa poarte fuste prea scurte sau prea stramte. De altfel, regula de maximum 10 centimetri deasupra genunchiului pentru fustele sau rochiile angajatelor trebuie pastrata si in cazul firmelor de asigurari, de exemplu, dar este aplicata in special in sectoarele de activitate care presupun intalniri fata in fata cu clientii. Daca un...

Dupa ce in urma cu o zi s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei, echipa lui Laurentiu Reghecampf si Mihai Pintilii si-a aflat adversara din ultimul act. Al Hilal va intalni formatia din Australia, Sydney Wanderers, trupa care a trecut in semifinale de FC Seoul. Desi coreenii erau favoriti la inceputul &dublei&, iar in tur scorul a fost 0-0, in mansa secunda s-au impus jucatorii de la Antipozi. Sydney a castigat cu 2-0 meciul jucat miercuri si a obtinut calificarea in ultimul act. Finala Ligii Campionilor Asiei se desfasoara in sistem tur-retur: prima mansa are loc in Australia, pe 25 octombrie, in timp ce partida in urma careia se va inmana trofeul se va disputa pe 1 noiembrie, pe terenul lui Al Hilal.

Top