Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 18, 2014

Vineri, 19 septembrie, RFI Romania organizeaza pentru a cincea oara consecutiv in Capitala evenimentul PARK(ing) Day, un manifest pentru un oras mai verde. Strada Lipscani din Bucuresti - zona din spatele Bancii Nationale a Romaniei - va fi acoperita, pret de cateva ore, cu 300 de metri patrati de gazon viu si redata celor care isi doresc un oras mai verde. RFI Romania a inscris Bucurestiul, inca din anul 2009, pe harta mondiala a PARK(ing) Day, alaturi de orase precum Paris, Berlin, San Francisco, Munchen, Washington, Chicago, Bratislava, Lyon, Melbourne sau Singapore. ...

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a fostului director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Viorel Popescu, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si conflict de interese, in legatura cu atribuirea nelegala a unui contract de asistenta juridica, cauzand un prejudiciu de aproximativ 820.000 euro, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.  Amintim ca procurorii anticoruptie au demarat cercetarile in acest dosar ca urmare a unei sesizari a Corpului de Control al premierului.

Presa mondiala este extaziata de noul iPhone 6, insa privind la rece modelele de dupa Steve Jobs acestea au inceput sa nu mai fie la fel de originale si elitiste. Iar seria  spune totul. Ce face Apple cu publicul care vrea un telefon de 3,5 inch sau maxim 4? Ce face Apple cu publicul care vrea un design diferit, simplu si elegant? Avand in vedere ca onlinesport.ro este citit in medie de pe telefoane sau dispozitive mobile (33%) dintre care peste 50% sunt de pe platforme Apple, credem ca articolul de mai jos intereseaza.

Top