Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 17, 2014

Trei dintre principalele burse asiatice au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.Pe de alta parte, indicele Nikkei 225 al bursei japoneze s-a depreciat cu 0,14%, la 15.888,67 puncte, in timp ce indicele Hang Seng al bursei din Hong Kong s-a majorat cu 1%, catre 24.376,41 puncte.Indicele S&P/ASX 200 al bursei din Australia a coborat cu 0,7%, la 5.407,25 puncte.In schimb, indicele Shenzhen al bursei din Shanghai a crescut cu 0,53%, la 2.401,33 puncte, iar indicele Sensex din Bombay a ajuns la 26.617,32 puncte, dupa un avans de 0,47%.V.B.

Victor Ponta i-a transmis ministrului Educatiei, Remus Pricopie, la inceputul sedintei de guvern ca trebuie sa gaseasca pana la inceputul saptamanii viitoare o solutie in ceea ce priveste manualele pentru clasele I si a II-a. &Pana saptamana viitoare trebuie sa gasiti solutia, chiar si temporara&, a spus premierul. Acesta a declarat ca, in cazul in care procedurile aferente licitatiei nu se incheie pana saptamana viitoare, trebuie gasita o solutie, chiar daca asta &inseamna ca si anul acesta copiii sa invete dupa manualele vechi&.

Universitatea Titu Maiorescu critica posibilitatea infiintarii de colegii in universitati pentru persoanele fara diploma de Bacalaureat, asa cum prevede acum legea. Intr-un comunicat remis HotNews.ro, universitatea anunta ca &nu organizeaza colegii pentru anul universitar 2014/2015&. &Legislatia, asa cum este in acest moment, este confuza si creeaza posibilitatea unor dereglari majore in actul universitar de invatare. Legea Educatiei Nationale consacra faptul ca invatamantul tertiar nonuniversitar este organizat in cadrul invatamantului preuniversitar&, sustine Universitatea Titu Maiorescu.

Top