Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 16, 2014

Conducerea administrativa Carpatica Asig si directorul general Ina Crudu au decis incetarea colaborarii incepand cu 15 septembrie, Valeriu Sergiu Loghin (fost director la BCR Asigurari) fiind propus pentru a prelua conducerea executiva a companiei, informeaza un comunicat trimis astazi redactiei.Loghin se va alatura echipei Carpatica Asig, fiind propus de catre Consiliul de Administratie al firmei pentru a prelua mandatul de director general."Ina Crudu s-a aflat la conducerea societatii de la sfarsitul lunii iunie 2013. ...

Conducerea administrativa Carpatica Asig si directorul general Ina Crudu au decis incetarea colaborarii, incepand cu data de 15.09.2014, a anuntat marti asiguratorul. In locul Inei Crudu, Consiliul de Administratie al societatii l-a propus pe Valeriu Sergiu Loghin, care ar avea o experienta de 20 de ani in domeniul asigurarilor si care urmeaza sa primeasca avizul ASF, potrivit asiguratorului. Ina Crudu, s-a aflat la conducerea societatii de la sfarsitul lunii iunie 2013 si este in prezent trimisa in judecata, in stare de libertate, in dosarul de coruptie ASF-Carpatica Asigurari.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea deciziei de condamnare la zece ani de inchisoare a lui Dan Voiculescu, ca presedintele fondator al PC si-a exercitat influenta pentru a obtine de la Administratia Domeniilor Statului, prin intermediul companiei Grivco, pachetul de actiuni la Institutul pentru Cercetari Alimentare (ICA) la un pret de garsoniera de periferie, de 75 de ori mai mic decat valoarea reala. Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii marti motivarea deciziei prin care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani inchisoare cu executare in dosarul ICA.

Top