Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 10, 2014

Indicele bursier Nikkei 225 din Japonia a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.Indicele Nikkei 225 al bursei japoneze s-a apreciat cu 0,25% la 15.789 puncte in timp ce indicele Hang Seng al bursei din Hong Kong se deprecia cu 1,93%, la 24.705,36 puncte.Indicele S&P/ASX 200 al bursei din Australia creste cu 0,6% la 5.574,28 puncte.Indicele Shenzhen al bursei din Shanghai a crescut cu 0,44%, la 1.285,18 puncte. Indicele Sensex din Bombay ajunge la 27.057,41 puncte, dupa o depreciere de 0,76%.A.C.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis marti, 9 septembrie, catre Curtea Constitutionala o exceptie de neconstitutionalitate a Legii 216/2008 privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20% detinut de stat la Portul Constanta catre Consiliul Local al Municipiului Constanta. Demersul este important in contextul in care Guvernul si Primaria Constanta vor ca Ministerul Transporturilor sa cedeze inca 13% din actiuni Consiliului Local. Victor Ciorbea sustine ca titularii unor astfel de actiuni nu pot fi decat statul si primariile, nu consiliile locale sau judetene care nu au personalitate juridica. Vezi documentul atasat.

Presedintele Traian Basescu a prezentat, marti seara, la B1 TV o realitate necunoscuta alegatorilor sai, cati mai are: toate, dar absolut toate figurile dreptei put a hoit, numai Elena Udrea miroase a trandafiri. Iohannis, Macovei, Blaga, Predoiu, toti prezinta carente, ridica probleme si se dovedesc azi tot ce poate fi mai rau in politica, in schimb Udrea face cat Iohannis si Ponta la un loc. Daca dezinformarile astea le spunea Ponta la Antena 3 publicului pesedist, nu era nici o problema. Acolo nu se asteapta nimeni la logica, coerenta, bun simt etc. Acolo poti spune azi ca Antonescu si Iohannis sunt viitorul tarii, iar maine sa tarasti cu ei pe jos, ca guppy a uitat demult si cum il cheama.

Top