Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 2, 2014

Selectia a fost usor complicata intrucat avem evenimente care sunt si bune si proaste. De pilda, rescrierea Codului Fiscal. E bine ca procesul inainteaza, dar e rau ca Finantele comunica prost si nu il pun pe site (eventual upgradat zilnic cu noile propuneri) sau ca mentin chestiuni discutabile (situatia penalitatii de nedeclarare). Una peste alta, la o privire succinta, fara ca ea sa se constituie intr-un top dupa importanta consecintelor lor, mie mi-a iesit urmatorul clasament urmatoarea lista, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion.ro.

Pentru a evita confuziile si neintelegerile de tipul celor aparute dupa optimile Cupei Ligii din luna iulie, Comitetul de Urgenta al FRF a modificat regulamentul in privinta suspendarii jucatorilor avertizati in a treia competitie valorica din fotbalul romanesc. A fost mutarea planificata dupa ce FC Brasov a fost probabil fortata sa isi retraga plangerea la adresa Petrolului, pentru a nu porni un scandal urias legat de FRF si LPF, cele care nu au actualizat regulamentul si nu au inclus Cupa Ligii in calculul pentru suspendari.

Cele patru pagini ale contractului de Renta Viagera al lui Mircea Sandu, in valoare de 50.000 de euro pe an plus alte beneficii, au aparut in original. Documenul este absolut odios, abominabil la modul in care este conceput, fiind de fapt o asumare din partea FRF a unor costuri mari, de la etaje oferite Nasului cu tot cu presonal si salarii, ca in "1001 de nopti", in schimbul a nimic din partea lui Mircea Sandu. Practic, fostul sef de la FRF a intins coarda intr-un mod ce pare fara limite, fara bun-simt si pana "in ziua decesului".

Top