Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 1, 2014

BNR ar putea reduce dobanda-cheie in urmatoarele trei luni, de la 3,5% la 3,25%, si la 3% pana la finele anului viitor, considera analistii din cadrul Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR), jumatate dintre ei anticipand o taiere chiar in sedinta CA din 4 august, noteaza Mediafax.  Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis la 1 iulie sa mentina rata dobanzii de politica monetara la 3,5% pe an si sa reduca ratele rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in valuta ale institutiilor de credit, de la 18% la 16%, iar pentru cele in lei au ramas la 12%.

Stimate domnule Ponta, am decis sa-i scriu cetateanului sperand sa gasesc mai multa intelegere decat la ceilalti domni P. Ii cunoasteti: premierul, deputatul, candidatul, presedintele de partid si ce-or mai fi. Ei se afla cu totii intr-o campanie elctorala cam bezmetica, nu te mai poti intelege cu niciunul. Stiu ca actionati diferit,  fiecare cu personalitatea lui. Nu e obligatoriu, asa cum am vazut, ca premierul sa fie de acord cu deputatul. Prin urmare, cetateanul gandeste si el, presupun, cu propriul cap. Ei, daca-l folositi putin, veti ajunge repejor la concluzia la care au ajuns deja o multime de oameni cinstiti: n-are rost sa mai munciti si sa platiti taxe.

Premierul Victor Ponta s-a razgandit in privinta amnistiei pe care Guvernul vrea sa o acorde pensionarilor care au beneficiat incorect de bani in plus la pensie. Vor fi iertati de la returnarea banilor incasati incorect doar cei care au primit sume in plus la pensii sau alte indemnizatii din cauza unor erori ale functionarilor, a spus vineri Victor Ponta, dupa ce joi declarase ca amnistia planuita de Guvern ii cuprinde si pe pensionarii care sunt anchetati pentru dare de mita catre functionari pentru a obtine astfel de avantaje.

Top