Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 29, 2014

Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea sustine ca in primele sase luni ale anului s-au obtinut venituri din fonduri europene la jumatate din cat a fost programat. Acesta este raspunsul oferit de ministru, intrebat de jurnalisti la Guvern cum comenteaza anuntul presedintelui Traian Basescu ca pe primele 6 luni deficitul de incasari e de circa 2,4 miliarde lei, motiv pentru care ar trebui facuta o rectificare bugetara negativa. Liviu Voinea a recunoscut ca sunt incasari la anumite capitole sub program, exemplu fiind veniturile din TVA, insa nu a oferit mai multe detalii in acest sens. Voinea sustine ca rectificarea bugetara pozitiva este posibila pentru ca au crescut veniturile din alte surse: taxa claw back, vanzarea de certificate CO2.

Rusia si-ar putea limita in curand importul anumitor fructe ce provin din tari ale Uniunii Europene si pui provenind din SUA, in timp ce Bruxelles-ul intentioneaza sa intareasca sanctiunile impotriva Moscovei, relateaza AFP.Aceasta decizie este motivata prin descoperirea prezentei unei insecte daunatoare, molia orientala a piersicului, in unele produse europene, potrivit lui Aleksei Alekseenko, consilier al directorului Serviciului federal pentru supravegherea veterinara si fitosanitara din Rusia Rosselhoznadzor. ...

Cand doi oameni sunt intrun litigiu ori conflict sa le pronunti cuvantul impacare e ca si cum ai da cu aghiazma unde nu trebuie. Cand doi oameni sunt in plina cearta, daca le spui sa se impace ori sa inceteze, nu o vor face nicidecum. La fel, cand doi oameni sunt in plina disputa si schimb acid de replici, orice tentativa explicita de impacare este neavenita. In general in conflicte lumea nu se impaca, decat cu anumite exceptii. In general lumea se intelege cu privire la un conflict, in anumite conditii discutate, analizate si agreate de comun accord, amiabil.

Top