Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 17, 2014

Nervi intinsi la maxim, praf si zgomot asurzitor in Cartierul Iezureni din Targu Jiu. Toate astea din cauza statiei de mixturi asfaltice care isi desfasoara activitatea la doar cativa metri de casele oamenilor. Localnicii spun ca nimeni nu ia nici o masura pentru a le rezolva problema, desi au sesizat autoritatile locale, Garda de Mediu, Directia de Sanatate Publica si Politia Locala. "Nimeni nu face nimic pentru noi. Cei de la organele de control vin, iau plicurile cu bani si pleaca. In plus,...

Conducerea Metrorex a transmis marti, 15 iulie, cateva precizari despre sistarea serviciului de plata prin SMS a calatoriilor cu metroul, la 11 zile dupa ce HotNews.ro a solicitat explicatii cu privire la faptul ca mii de bucuresteni au ramas cu bilete cumparate prin SMS si imposibil de folosit. Directorul general al Metrorex spune ca sistarea serviciului a fost o urmare fireasca a incetarii conventiei de colaborare care a vizat un experiment tehnic si ca sarcina prevenirii din timp a calatorilor revenea in primul rand partenerilor care au implementat sistemul impreuna cu operatorii de telefonie mobila si care cunosteau faptul ca respectiva conventie nu a fost prelungita.

Trei dintre bursele asiatice au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.Indicele Nikkei 225 al bursei japoneze a coborat usor cu 0,06% la 15.370 puncte, iar indicele Hang Seng al bursei din Hong Kong scadea cu 0,01% la 23.520,87 puncte. In schimb, indicele S&P/ASX 200 al bursei din Australia se majora cu 0,06% la 5.522,43 puncte.Indicele Shenzhen al bursei din Shanghai s-a depreciat, totodata, cu 0,57%, la 2.055,59 puncte, iar indicele Sensex din Bombay ajunge la 25.577,22 puncte, dupa o crestere de 0,11%.E.D.

Top