Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 30, 2014

Indemnurile la creativitate si inovare perpetue trebuie consumate cu moderatie, mai ales cand sunteti in situatia de a va vinde din postura de angajati. Nu mizati pe “deschiderea” angajatorilor in aceste momente, e mai sigur sa-i considerati ingusti la minte si sa va comportati in consecinta, scrie George Butunoiu pe blogul lui.Cand vorbesc in public, toti managerii si reprezentantii companiilor spun ca vor doar de angajati inteligenti, hipercompetitivi, disperati dupa avansare in cariera, luptatori neobositi pentru atingerea acestui obiectiv, cu idei in numar nelimitat, care ies in evidenta si se afirma in permanenta, si multe altele asemenea. Totusi, daca o companie cu cateva sute sau mii de suflete ar avea numai astfel de angajati, va asigur ca managerii de acolo si-ar blestema zilele pentru aceasta idee nefericita.

Criticata pentru ca ar oferi salarii prea mari si ca ar angaja oamenii pe criterii politice (prin "pile, cunostine si relatii" - PCR), Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) adopta de la 1 iulie o noua strategie de recrutare a personalului. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat, la sfarsitul saptamanii trecute, a€žPolitica de recrutare si selectie pentru ocuparea posturilor in structura organizatorica a ASFa€. Printre cele mai importante aspecte, pe care le reglementeaza noua politica in materie de...

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, intrebat daca ministrul Educatiei va face obiectul discutiilor privind o eventuala remaniere, ca &unele lucruri au fost bune, altele mai putin bune. Nu vreau sa ma pronunt eu decat la final. Deocamdata, insa, responsabilitatea domnului Pricopie (...) este ca aceste proceduri esentiale pentru sistemul de educatie preuniversitara sa se desfasoare cat mai bine&, relateaza Mediafax. Ponta a sustinut ca i-a cerut ministrului Remus Pricopie sa ramana la Bucuresti, in loc sa fie prezent la sedinta CExN al PSD, la Orastie, ca &sa se ocupe, ca avem bacalaureatul&.

Top