Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 26, 2014

Ilie Stan si-a indeplinit visul si a antrenat Steaua in sezonul 2011/2012, insa acest lucru nu a reprezentat o rampa de lansare pentru tehnicianul roman. Dupa ce si-a terminat sederea in Ghencea, Ilie Stan le-a pregatit pe rand pe Concordia, FC Vaslui si FC Brasov, insa fara prea mare succes. Ultima experienta, cea de la formatia de sub Tampa, a durat doar 6 etape, iar de atunci nu a mai prins vreun contract. In lipsa de alte oferte, Stan a acceptat sa se duca in Emiratele Arabe Unite. Conform gsp.eo, tehnicianul de 46 de ani va semna un contract pe un sezon cu echipa de liga secunda Al Urooba.

Cererea de credite din partea firmelor romanest a scazut, tendinta care se va mentine si in al doilea trimestru, estimeaza bancile locale, raspunzand intrebarilor BNR din sondajul trimestrial. Pentru finele lunii iunie, bancile anticipeaza continuarea tendintei de scadere a cererii de finantare din partea companiilor si un avans al cererii din partea populatiei, indiferent de tipul creditului (ipotecar sau consum). De asemenea, asteptarile bancherilor sunt de relaxare a standardelor de creditare. Cererea de credite a inregistrat o scadere moderata in primul trimestru din 2014, din cauza diminuarii cererii de credite pe termen scurt din partea IMM. Potrivit bancilor, riscul de credit asociat companiilor este in crestere, cu exceptia corporatiilor, pentru care s-a inregistrat o scadere comparativ cu trimestrul precedent.

Depozitele rezidentilor clienti neguvernamentali s-au majorat in luna mai cu 0,1% fata de aprilie, pana la 215.174,9 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei (BNR).Depozitele in lei ale gospodariilor populatiei au scazut cu 0,6%, pana la 813.06,6 milioane lei. La 31 mai 2014, depozitele in lei ale gospodariilor populatiei au inregistrat o crestere de 6,5% (5,5% in termeni reali) fata de 31 mai 2013.Depozitele in lei ale persoanelor juridice (societati nefinanciare si institutii financiare nemonetare) s-au majorat cu 1,5%, pana la 58.455,9 milioane lei. ...

Top