Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 25, 2014

Un numar de 16.779 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Iasi, iar cele mai putine in judetele Mehedinti, Suceava, Bacau si Caras-Severin, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) trimis astazi redactiei.Cele mai multe posturi vacante sunt in Cluj (2.482), in Capitala (1.545) si in judetele Prahova (1.541) si Iasi (849), iar cele mai putine sunt disponibile in judetele Mehedinti (24), Suceava (33), Bacau (34) si Caras-Severin (48). ...

Actionarii Antena TV Group si Antena 3 S.A., societatile care opereaza posturile de televiziune ale trustului Intact, urmeaza, din informatiile HotNews.ro, sa ia o decizie in privinta iesirii din &must carry& in cadrul unor Adunari Generale, pe 30 iunie. Pana in momentul publicarii acestui articol, reprezentantii de comunicare ai Antena TV Group nu au transmis raspunsuri la intrebarile adresate in urma cu cateva zile de HotNews.ro, pe aceasta tema. Miercuri, Paginademedia.ro publica o scrisoare a Antenelor catre un cablist, prin care acestea isi anunta intentia de iesire din &must carry&.

Banca Centrala Europeana a recomandat pentru BNR eliminarea impozitului special de 80% si aplicarea cotei standard, de 16%, concomitent cu stabilirea propriilor norme contabile, care sa nu fie conditionate de aprobarea Ministerului Finantelor, ceea ce ar asigura o independenta mai mare a BNR.  &BCE considera ca un impozit special de 80% reprezinta o presiune pe banca centrala. Statul, actionar unic al bancii centrale, are argumentul ca in cazul unor pierderi semnificative la BNR, o eventuala recapitalizare ar trebui facuta din bani publici. Pe de alta parte, banca centrala poate constitui rezerve pentru astfe de situatii&, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Potrivit acestora, Banca Centrala Europeana insista ca BNR ar trebui sa stabileasca regulile contabile proprii fara sa fie nevoie de acceptul Ministerului Finantelor, care va urmari permanent maximizarea veniturilor la bugetul de stat.

Top