Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 7, 2014

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlamentul de la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Noul presedinte ucrainean a declarat, in cursul ceremoniei, ca va refuza orice &compromis& cu Rusia in privinta orientarii europene a tarii sale si asupra apartenentei Crimeei la Ucraina. &Crimeea a fost si va ramane ucraineana&, a declarat el, provocand aplauze in Parlament, unde se afla numerosi sefi de stat. &I-am spus in mod clar acest lucru liderului rus in Normandia&, a adaugat Petro Porosenko.

Ceva mai mult de 2,9 milioane de bilete pentru Cupa Mondiala au fost vandute pana in acest moment, a anuntat FIFA cu sase zile inaintea startului competitie, adaugand ca au mai ramas disponibile locuri pentru 27 dintre cele 64 de meciuri ale competitiei. &Pana in acest moment, 2.961.911 bilete au fost vandute&, a precizat FIFA, evidentiind faptul ca au fost inregistrate in total peste 11 milioane de cereri pentru cele aproximativ 3,1 milioane de tichete disponibile. &Meciul de deschidere si finala au primit de zece ori mai multe cereri si nu mai exista locuri disponibile&, a precizat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, intr-un comunicat.

Costel Galca a luat deja una dintre cele mai importante decizii de cand a fost instalat la Steaua. Noul antrenor al campioanei vrea sa se concentreze pe competitiile oficiale si refuza un meci cu granzii Europei. In urma cu doi ani de zile, Laurentiu Reghecampf a facut acelasi lucru cand a venit vorba de Barcelona, iar Dinamo a fost cea care a disputat un meci de pregatire cu galonata echipa de pe Camp Nou. Desi in acest an fussese de acord cu un amical de gala, Reghe a plecat intre timp la Al Hilal, iar decizia finala urma sa fie luata in acest sens de noul antrenor din Ghencea.

Top