Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 19, 2014

Pachetul de scutire de la datorii imobiliare, votat de parlamentul islanedez vineri seara, deja a intrat in efect, transmite ziarul islandez DV, citat de publicatia "The Reykjavík Grapevine".Cei care vor sa aplice la acest pachet pentru rectificarea ipotecilor indexate sau sa aloce fonduri de pensie pentru a-si plati datoriile, pot face aceasta prin pagina de internet guvernamentala leidretting.is.Suma maxima care poate fi scutita de la plata pentru cei care aplica este de 4 milioane de coroane (aproximativ 26.000 euro). ...

Intalnirea dintre Radu Mazare si sindicalistii din Portul Constanta nu a ajuns la vreun rezultat, iar cele doua parti s-au acuzat reciproc, primarul spunandu-le sindicalistilor ca ii apara pe milionarii din port, iar sindicatele acuzandu-l ca i-a fortat pe cei care au semnat pentru transferul de actiuni. Primarul Radu Mazare s-a intalnit, luni, la sediul Prefecturii Constanta, cu o delegatie a Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare, care se opune ca statul sa piarda pachetul majoritar de actiuni la Portul Constanta, prin transferul altor 13% din actiuni catre Consiliul Local.

AT&T, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite AT&T sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Top