Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 13, 2014

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta, a inregistrat o cifra de afaceri cu 7,0% mai mare in primul trimestru al anului 2014 fata de 2013, in principal provenita de la activitatile agentiilor turistice si tur-operatorilor, care au urcat cu 30,7%, informeaza Institutul National de Statistica. Serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare au contribuit, de asemenea, cu o crestere de 9,8%, activitati ale hotelurilor si restaurantelor cu 9,3%, si activitatile de spalare, curatare si vopsirea textilelor si blanurilor cu 7,1%. ...

Sedinta de plen de marti a Camerei Deputatilor, in care urma sa se dea vot asupra cererii ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Florin Popescu, nu a putut avea loc din lipsa de cvorum, anunta Agerpres. Chestionat de jurnalisti pe aceasta tema, liderul PSD Victor Ponta a declarat, despre parlamentarii social-democrati, ca &Vor fi toti prezenti pentru toate activitatile Parlamentului. Daca era asa important cred ca era de acum 2 ani. Daca nu s-a facut nimic 2 ani ce mai conteaza doua saptamani? Puii tot mancati raman&, a afirmat primul ministru.

Sorin Rugina a fost ales in functia de rector al Universitatii 'Ovidius' din Constanta, dupa ce anul trecut fostul rector Danut Tiberius Epure a fost arestat pentru luare de mita, informeaza Agerpres. El a castigat alegerile care s-au desfasurat pe 12 mai cu 375 de voturi, in timp ce contracandidatii sai au intrunit 240 de voturi - Doina Catrinoiu si 78 de voturi - Ana Rodica Staiculescu. Sorin Rugina este profesor universitar la Facultatea de Medicina a universitatii si seful sectiei de Boli Infectioase la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta.

a€Fashion Statementa€ in Romania? Odata efectele crizei economice mai dispersate, anul trecut in Bucuresti isi deschidea portile Promenada Mall, un ambitios proiect imobiliar inceput in plina criza financiara. Astfel, numarul centrelor comerciale din capitala trece de 15, impreuna atragand aproape 50.000 vizitatori in fiecare saptamana. Zona acoperita de centre comerciale s-a dublat in ultimii ani cautand sa satisfaca nevoia de cumparaturi a celor peste 2 milioane de locuitori ai capitalei.

Top