Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 28, 2014

Ultima clasica din Ardeni, Liege-Bastogne-Liege, ajunsa la editia cu numarul 100, a confirmat statutul de favorit al australianului Simon Gerrans-Orica GreenEdge, care s-a impus la sprint, dupa 6h37,43, in fata ibericului Alejandro Valverde Belmonte-Movistar, polonezului Michal Kwiatkowski-Omega Pharma Quick Step Ciclism &8211; Clasica Liege-Bastogne-Liege / Australianul Simon Gerrans triumfa in editia centenara!

Mircea Draghici, chestor al Camerei Deputatilor, se arata surprins ca legea care ajuta persoanele cu handicap ireversibil, adoptata recent in Parlament la initiativa sa, este criticata tocmai de presedintele executiv al filialei Arges a Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic din Romania. „La scurt timp dupa adoptarea legii, adoptare pe care personal o consider ...The post RECLAMA EXISTENTA UNEI CAMPANII IMPOTRIVA LEGII PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP IREVERSIBIL .

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au decis definitiv sa mentina cea mai mare condamnare acordata in ultimul deceniu de instantele din judet. Astfel, antrenorul de fotbal din Alba Iulia condamnat, in urma cu trei ani, la trei decenii de inchisoare pentru viol in forma continuata si detinere fara drept de materiale pornografice cu minori, victime fiind opt adolescenti, ramane cu aceasta pedeapsa.

Bank Leumi Romania a inregistrat, in 2013, un profit net de 2,1 milioane lei, in scadere fata de anul 2012, diferenta fiind cauzata in principal de castigurile mai mici inregistrate din dobanzi si schimbul valutar, precum si a cheltuielilor mai mari cu provizioanele, informeaza un comunicat al bancii.Veniturile nete din dobanzi au inregistrat un nivel de 44,4 milioane lei, cu 4 milioane lei sub nivelul din 2012, ca urmare a scaderii dobanzilor la credite. Veniturile nete din comisioane s-au ridicat la nivelul de 12,3 milioane lei, cu 2 milioane lei peste nivelul din 2012. ...

Regulile jocului de sah, aflat printre sporturile cele mai importante in Rusia, par sa dicteze si desfasurarea evenimentelor legate de criza ucraineana. Potrivit unuia dintre expertii jocului de sah, presedintele rus Vladimir Putin muta piesele pe o tabla de sah la nivel geopolitic, punand in miscare o serie de evenimente cu o miza uriasa. Tacticile sale sunt descifrate de un alt bine-cunoscator al secretelor sahului.

In saptamana 28 aprilie â€" 4 mai, adevarul.ro va prezenta trei lectii video la Matematica, predate de profesori de la licee de top din Bucuresti. Astazi, de la ora 14.00, profesorul de matematica Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National „Sf. Sava“ va prezenta un subiect de la profilul Mate-Info, la Adevarul Live.

incasarile din timbrul de mediu s-au ridicat, in primele trei luni, la aproape 166 milioane de lei, in timp ce suma restituita ca urmare a hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile ar putea fi in jur de 100 milioane de lei, dar se asteapta raportarea de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu

Dupa ce Vocea Rusiei, media finantata de guvernul de Moscova, a acuzat Romania Romania ca se pregateste sa intervina cu Armata in Bucovina si Odesa, postul public de televiziune al Federatiei Ruse a difuzat o serie de articole critice la adresa Bucurestiului, care descriu efectele devastatoare ale integrarii in UE, saracia generalizata si modul in care a fost distrusa industria tarii, potrivit Adevarul.ro.

Top