Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 27, 2014

Dupa probeleme Vasluiului cu obtinerealicentei, probleme cauzate de probleme financiare, o alta echipa din Liga 1 are probleme cu obtinerea acesteia. Problemele celor de la FC Brasov nu pornesc insa de la criteriile financiare. Conform Prosport, problema &8220;stegarilor&8221; pleaca de Dupa FC Vaslui, o noua echipa din Liga 1 are probleme cu licenta! Situatia stadionului creeaza emotii celor de la FC Brasov!

Potrivit unui comunicat al DGA, vineri, lucratori din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciile Judetene Anticoruptie Bacau, Neamt si Vrancea, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, cu participarea Serviciului Operatii din cadrul DGA si sprijinul Departamentului de Informatii si Protectie Interna si al Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau, au organizat si realizat prinderea in flagrant a trei agenti de politie din cadrul IPJ Bacau,...

De maine, 28 aprilie, cetatenii din Republica Moldova care au pasaport biometric pot calatori fara vize si ramane pentru maximum 90 de zile in Uniunea Europeana. Desi este o schimbare importanta, pentru care s-au depus eforturi foarte mari la Chisinau, ea nu reuseste sa entuziasmeze populatia unei tari din care sute de mii de persoane au emigrat deja in Europa, scrie AFP.

„Acutizarea disfunctionalitatilor din invatamant din ultimii ani (dupa ciclonul Andrei Marga, ce a eliminat filosofia din jumatate din licee, dupa furtuna numita Liviu Pop, ce a spulberat intregul consiliu al CNATDCU, dupa uraganul Ecaterina Andronescu, ce a pus la pamant toata sandramaua etc.) a condus la o situatie interesanta care, vazuta dintr-o perspectiva filosofica, conduce la problema curajului“, scrie doctorul in filosofie Adrian Nita, pe blogul sau de pe adevarul.ro.

Pentru aprilie, ANRE a luat in calcul un procent de import de 6,5% pentru consuA­matorii noncasnici si de 2% pentru populatie Mai mult, miA­nistrul energiei Razvan NicoA­lescu spunea recent ca proA­ductia de gaze locala, reaA­liA­zata de Petrom si RomA­gaz, deA­paA­seste in acest moA­ment ceA­reA­rea, asa ca in cazul unei poA­siA­bile sistari a exporA­tuA­rilor de gaze rusesti pe fondul conA­flicA­tului ruso-ucrainean, piata loA­caA­la nu va fi afectata

Corpul de control al prim-ministrului va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu posibile infractiuni savarsite in cazul petitiei colective depuse la Guvern de Partidul Miscarea Populara prin deputatul Daniel Geanta, informeaza Biroul de presa al Executivului. Potrivit raportului Corpului de Control al Guvernului, dintre cele 300 de mii de semnaturi anuntate de PMP, peste 200.000 nu pot fi identificate, ar contine date false sau ar apartine unor persoane decedate.

Top