Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 17, 2014

In paginile web, jQuery poate fi folosit pentru a inlocui un anume caracter (ori termen) cu un altul. Acest lucru se face, bineinteles, local, in browserul vizitatorului paginii. Nu poate fi modificat continutul propriu-zis al paginii, ci doar cum il va afisa navigatorul (Chrome, Internet Explorer etc).
Pentru a inlocui un anume caracter din pagina web va recomand sa folositi jQuery gazduit de Google ori de jQuery; asta pentru a salva putin din banda de internet alocata sitului dvs. JQuery se mai poate insera si de pe siturile Microsoft, CdnJs si JsDelivr.
Dupa ce ati inserat jQuery in pagina sitului copiati codul de mai jos dupa aceasta si modificati termenii/caracterele pe care le doriti inlocuite. In exemplul de mai jos am inlocuit cuvantul agude cu dude.
Astfel, daca textul paginii contine propozitia:
- Tie iti plac agudele? ... aceasta va deveni, dupa incarcarea completa a paginii si rularea codului javascript:
- Tie iti plac dudele? Exemplu de codul jQuery replace: <script typ…

    Ministerul Educatiei a modificat metodologia privind titularizarea profesorilor.     Potrivit schimbarilor aduse calendarului de titularizare, cererile de repartizare se depun direct la inspectorate de catre cadrele didactice care folosesc note din ani anteriori, pana pe 23 aprilie 2014.    In perioada 24-28 aprilie 2014, are loc verificarea dosarelor […] The post Ministerul Educatiei a modificat metodologia privind titularizarea profesorilor

Inceperea inscrierilor in cadrul "Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national" s-a amanat de la 23 aprilie la 30 aprilie, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului.Dispozitia 219/15.04.2014 se modifica dupa cum urmeaza: "Se aproba organizarea sesiunii de inscriere in vederea acceptarii proprietarilor persoane juridice sau operatori economici fara personalitate juridica, in cadrul , in perioada 30.04.2014 - 01.09.2014. Directia Evaluare proiecte si strategii programe precum si Directia Economica duc la indeplinire prevederile prezentei dispozitii".A.C.

Companiile din Polonia si-au revizuit in scadere previziunile de crestere a afacerilor in trimestrul al doilea, din cauza escaladarii crizei din Ucraina,A potrivitA unui sondaj realizat de banca centrala din aceasta tara.

Sondajul referitor la perceptia conditiilor actuale de afaceri si estimarile privind cresterea exporturilor a fost realizat in luna martie in randul a 1.371 de companii. Pe de alta parte, a crescut numarul managerilor care anticipeaza o redresare treptata a activitatilor companiilor,...
[ ]

Top