Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 11, 2014

Campusul Tudor Vladimirescu din Iasi este primul complex studentesc din Romania in care se produce energie si agent termic pentru consumul propriu, dar si pentru vanzare in sistemul national de energie. In acest fel, Universitatea Tehnica, in administrarea careia se afla campusul, economiseste, intr-un an, peste 1,5 milioane de lei din plata facturilor. Cei mai castigati sunt insa studentii carora li s-a redus deja din taxa de cazare.

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilorA sai ca, in ziua de sambata 12 aprilie 2014 in intervalul 01:00 - 06:00 vor exista intreruperiA functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR,A precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.

Fluctuatiile din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unorA procese specifice ce privesc actualizari ale sistemului informatic BCR in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite. Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta...
[ ]

Fondul de investitii Romanian Opportunities Fund (fostul Eastern Eagle Fund) inregistrat in insulele Cayman, a achizitionat ieri noi actiuni la compania Altur (simbol ALT), potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.Tranzactia s-a realizat cu 7,25 milioane actiuni , la un pret de 0,545 lei/actiune. Romanian Investment Fund detine deja a participatie de 11,59% la capitalul social al companiei, iar prin aceasta tranzactie, a obtinut inca 0,87% din actiuni. ...

Odata inserat gadget-ul cuvintelor cheie din setarile blogului Blogger (Layout > Add a gadget > Labels) acesta afiseaza automat toate tagurile (Blogger le numeste labels). Problema este ca, daca aveti cateva zeci ori chiar sute de astfel de taguri, atunci pagina voastra se va incarca cu link-uri. Acesta numar nu este daunator numai d.p.d.v. al optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO - search engine optimization) ci si aspectului paginii.
Aveti posibilitatea de a modifica setarile gadgetului Labels si de a alege doar acele taguri care au un numar destul de mare de articole, sau mai precis acele taguri care apar intr-un numar destul de mare de articole, ca si labels. Insa aceasta nu este optiunea perfecta; ce veti face daca aveti cateva sute de asemenea labels?!
O solutie simpla si rapida consta in modificarea template-ului folosit. Bineineteles, daca in viitor veti schimba template-ul, va trebui sa il modificati iarasi.
Dedesubt voi explica cum sa afisati in gadgetul Labels …

Top