Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 5, 2014

Un senator republican din Oklahoma, Jim Inhofe, a initiat o rezolutie care avertizeaza Rusia in privinta unei invazii a Republicii Moldova si indeamna Moscova sa-si retraga cei 1.200 de soldati si materialul militar stationat in aceasta tara.Potrivit postului Fox News in pagina electronica, Inhofe a initiat aceasta rezolutie miercuri, dupa ce oficiali americani in domeniul informatiilor i-au avertizat pe senatorii americani ca presedintele rus Vladimir Putin este "bine pozitionat" sa trimita trupe in Republica Moldova si Georgia, dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea. ...

Cresterea accizei la carburanti nu va genera o majorare a inflatiei cu mai mult de 0,2%, iar daca sumele colectate din aceasta taxa vor fi folosite pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere atunci beneficiarii vor fi toti cetatenii tarii, a declarat sâmbata, la Deva, presedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor.

"În acest moment, aceasta crestere nu va genera o inflatie mai mare de 0,2% - eu merg pe aprecierile si pe analizele Bancii Nationale. Sunt convins ca daca aceasta suma de aproape 2 miliarde (de lei - n.r.), ce este preconizata pentru bugetul national din acciza rutiera se întoarce în infrastructura rutiera atunci fiecare om, fiecare cetatean va beneficia de aceasta acciza sau suprataxare", a afirmat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.
El a aratat ca taxele în plus nu sunt de natura sa bucure pe cineva, dar a explicat ca este nevoie de fonduri suplimentare pentru sustinerea proiectelor de infrastructura ce nu beneficiaza de sume nerambursabile ce pot fi atrase prin pr…

    De Paste, Ministerul Tineretului si Sportului pune la bataie 2400 de locuri în centrele de agrement proprii.     Taberele au loc în perioada 5-22 aprilie, în 37 de locatii raspândite în 22 de judete.   Cei interesati au de unde alege, lista de oferte este una cuprinzatoare: Predeal, Bu?teni, Sinaia, Cheia, Codrii de Arama, Cozia, Caciulata si altele. În functie de destinatie, o zi de cazare si masa costa de la 20 la 76 de lei. Înscrierile se pot face la Directiile Judetene pentru Tineret din fiecare judet.    Elevii se pot distra în voie. Tiroliana, poligon, pista de popice, paintball, sah, baschet, fotbal, volei sau foc de tabara se numara printre activita?ile la care ace?tia pot lua parte.
Cititi restul articolului aici

Top