Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 1, 2014

Banca Nationala a Romaniei (BNR) anunta ca pregateste, pana la sfarsitul lunii mai, un plan de actiune pentru reducerea poverii creditelor neperformante din sistemul bancar, implementarea fiind prevazuta sa inceapa din a doua jumatate a anului, potrivit unui angajament asumat prin acordul cu FMI si Comisia Europeana.Planul vizeaza creditele neperformante imposibil de recuperat si care au fost deja integral provizionate.Prin strategie va fi stabilit rolul BNR in acest proces, precum si responsabilitatile bancilor. ...

    Studentii cer Ministerului Educatiei servicii functionale de consiliere si orientare in cariera.     Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a lansat o analiza a acestor centre din 22 de universitati din Romania.    Situatia la nivel national este dezastruoasa. Institutiile de invatamant superior au in medie, doar […] The post Studentii cer Ministerului Educatiei servicii functionale de consiliere si orientare in cariera appeared first on Edu-News.ro.

* Doi traderi au fost concediatiSubsidiara din Mexic a bancii americane "Citigroup" Inc., "Banamex", a demis doi traderi de obligatiuni dupa ce a descoperit tranzactii frauduloase realizate anul trecut, spun surse apropiate situatiei, citate de presa straina, ridicand noi semne de intrebare cu privire la controalele pe care banca le facea angajatilor.Sursele afirma ca "Banamex" a suferit pierderi de milioane, daca nu de zeci de milioane de dolari din tranzactiile neautorizate. ...

Ieri, la ora 15, a avut loc transmiterea puterii intre ­Jean-Marc Ayrault, premierul demisionar, si Manuel Valls, noul prim-ministru numit de presedintele François Hollande. Decizia a surprins clasa politica, inclusiv socialistii, aflati in deruta dupa rezultatele catastrofale la municipalele de duminica, Valls fiind controversat in propriul partid. Analistii sustin ca decizia este menita sa salveze mandatul lui Hollande.

"Jurnal de refacere" este un demers unic in presa sportiva din Romania. ProSport isi propune sa urmareasca viata unui fotbalist care in lunile urmatoare se va lupta sa revina pe teren. Inceput duminica, 22 decembrie, de ziua lui Dan Roman, jurnalul va dura pana in momentul in care atacantul lui Gaz Metan, accidentat grav joi, 19 decembrie, la Botosani, va lovi din nou mingea intr-un meci de fotbal.

Top