Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 23, 2014

Marea Britanie se afla in centrul unui nou scandal legat de felul in care romanii si bulgarii sunt tratati pe teritoriul acestei tari. De data asta, e vorba despre studentii carora le-a fost sistata posibilitatea de imprumut, banii fiindu-le necesari pentru a se intretine. Comisia Europeana va demara o ancheta in Marea Britanie referitoare la decizia acestei tari de sistare a imprumuturilor pentru intretinere de care beneficiau studentii din spatiul Uniunii Europene. Cei mai afectati de ...

Euro este prea puternic in raport cu alte monede, iar aceasta situatie afecteaza exportatorii din uniunea monetara europeana, a declarat presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy.A 

Van Rompuy, care reprezinta la Bruxelles guvernele Uniunii Europene, a adaugat ca efectele economice ale crizei din zona euro, precumcrestereaA redusa a PiB, persista, insa pericolele privind existenta monedei comune au fost depasite. "Pericolul existential pentru euro a fost depasit....
[ ]

Kimberly Benson, reprezentant al unei companii americane de consultanta, spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca IT-ul romanesc are un potential mare de export in SUA, la fel ca si produsele industriei auto si din industria chimica. Benson, consultant pentru IMM-uri in SUA, spune ca acordul TTIP de liber schimb negociat acum intre Washington si Bruxelles va avea cel mai puternic impact in rindul afacerilor mici si mijlocii, facilitind exporturile prin scaderea tarifelor vamale si prin egalizarea standardelor.

Vesti bune pentru agricultorii care toamna n-au cui sa vanda recolta si o lasa pe camp. De anul viitor, Uniunea Europeana ii va sprijini, daca se organizeaza in asociatii, pentru a-si vinde marfa in hypermarketuri.

O afacere relativ noua prinde contur in Romania. Aduce profituri tot mai mari investitorilor si ii ajuta pe copii sa invete lucruri noi si educative.

A mai ramas doar o zi pina la decernarea Premiilor Gopo, Oscarurile cinematografiei romanesti, iar emotiile nominalizatilor cresc de la o ora la alta. Cei mai buni actori si cele mai bune filme ale anului isi disputa trofeele la peste 20 de categorii.

PRO TV a fost lider incontestabil al audientelor saptamana aceasta, atat in prime time cat si la nivelul intregii zile, cand ratingul mediu a fost aproape dublu, fata de urmatoare televiziune clasata.

Top